O co chodzi z Neemą i Havoc'kiem?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Odpowiedź skumulowana
Jeszcze chyba nie. Nawet w szkole jestem dopiero na 5. miejscu.Havoc pisze:naczelnego intryganta kraju
Pochlebia mi to. Nawet jeśli kontekst jest ironiczny. Dużo bym dał, żeby filozofia współczesna lepiej się miała.Havoc pisze:filozofa
Komuż to nie dolega? Chyba tylko tym, co maja roztrojenie bądź rozczworzenie. (Widzę, że Hav czytał moje kibicowskie wyznania w innym miejscu.)Havoc pisze:pacjenta z rozdwojeniem jazni
To zgoda.Havoc pisze:prawdziwy mix "przebojow" w przenosni
I właśnie tego nie rozumiem.Havoc pisze:prawdziwy mix "przebojow" doslownie
Ale żeby nie było, że Havoc'kowi udało się zakrzywić temat - widzę, że wbrew oczekiwaniom N&H nie będą dostarczycielami jakichś bardziej dynamicznych czy skandalizujących akcji na szeroko rozumianym (również pozainternetowym) forum szkoły. Działają bardziej w ukryciu. A w takich wypadkach trudniej się intryguje, kurza twarz!
-
- Loża WSR
aaaa Slawku nieee
Wszystko zle a jeszcze Seize dodal od siebie posta ktory juz wogule zatarl prawdziwy obraz "trzech". Ale jzu wyjasniam zeby ukrocic domysly i rozjasnic niejasnosci
Naczelny intrygant - zgadza sie to mialo bys o Tobie. hehe Na 5 miejscu a ktorz jest na miejscach podiumowych?
Filozof - rola przypadla Seize
Pacjent z rozdwojeniem jazni - do dzis nei udaje sie nikomu ustalic ile Happy dokladnie ma kont pocztowych z ktorych tworzy coraz to nowsze jaznie na forum
Ok teraz wszystko jasne?

Naczelny intrygant - zgadza sie to mialo bys o Tobie. hehe Na 5 miejscu a ktorz jest na miejscach podiumowych?

Filozof - rola przypadla Seize
Pacjent z rozdwojeniem jazni - do dzis nei udaje sie nikomu ustalic ile Happy dokladnie ma kont pocztowych z ktorych tworzy coraz to nowsze jaznie na forum

Ok teraz wszystko jasne?

-
- Wyrocznia WSR
Jasne, ale czy możecie mi sprawdzić gdzie rzeczona Iłża jest??? W jakim województwie bo stoję z indeksem! A dostępu do netu nie mam!!! 
Happy ma wiele twarzy jak w basni Seherezady (czy jak tam to było) ma z tysiac nikow!!

Happy ma wiele twarzy jak w basni Seherezady (czy jak tam to było) ma z tysiac nikow!!
Ostatnio zmieniony 25 sie (czw) 2005, 18:05:53 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wyrazy zawodu (w sensie zawiedzionych nadziei)
Niby wszystko jasne, ale jestem zawiedziony, że to jednak nie było o mnie. Najbardziej to nie chciałbym dzielić się z seIZe tytułem filozofa, no ale cóż... A akurat o swoim rozdwojeniu jaźni pisałem na sportowym forum wczoraj. Nie mam też wątpliwości, że ze względu na moje liczne cnoty i umiejętności warto by było nazywać mnie "mixem przebojów" (tak w przenośni).
Ale żeby nie było, że Havoc'kowi udało się zakrzywić temat - widzę, że wbrew oczekiwaniom N&H nie będą dostarczycielami jakichś bardziej dynamicznych czy skandalizujących akcji na szeroko rozumianym (również pozainternetowym) forum szkoły. Działają bardziej w ukryciu. A w takich wypadkach trudniej się intryguje, kurza twarz!
-
- Loża WSR
aaa niebywale - a jednak jeszcze te stare dobre okreslenia sie mnie trzymaja - ech ostatnie dni sa pelne wzruszenHavoc pisze:Filozof - rola przypadla Seize

Co dodzielenia sie tytulem to ...nie masz sie co bac Slawku - przynajmniej - poki co Uczen nie przerosnie Mistrza

Jak narazie wszystko wskazuje ze to tylko Panie zmienily swoje okreslenia wzgledem mnie ciesze sie zatem niezmiernie ze panowie pozostali przy tych starych i dobrych

-
- Wyrocznia WSR
Iłża. Iłża. Iłża! Iłża. Iłża. Iłża! Iłża. Iłża. Iłża! Iłża. Iłża. Iłża! Iłża. Iłża. Iłża! Dziękuję Wam chłopcy za szybką reakcję z całego serca!! 
Jedno z najstarszych i najbardziej malowniczych miast powiatu radomskiego. Leży w dolinie rzeki Iłżanki na pograniczu Gór Świętokrzyskich i Niziny Mazowieckiej, przy trasie Warszawa - Rzeszów w odległości 30 km od Radomia.
Na 100% mazowieckie. Sprawdziłem.

Jedno z najstarszych i najbardziej malowniczych miast powiatu radomskiego. Leży w dolinie rzeki Iłżanki na pograniczu Gór Świętokrzyskich i Niziny Mazowieckiej, przy trasie Warszawa - Rzeszów w odległości 30 km od Radomia.
Na 100% mazowieckie. Sprawdziłem.
Ostatnio zmieniony 25 sie (czw) 2005, 18:03:42 przez Happy, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Czy nic na tym świecie nie może trwać wiecznie?
Straszne!seize pisze: poki co
Uff...Havoc pisze: Seize to mysliciel a Ty jestes filozofem
-
- Loża WSR
Nie latwiej to walnac w podpisie niz za kazdym razem kopiowacAle żeby nie było, że Havoc'kowi udało się zakrzywić temat - widzę, że wbrew oczekiwaniom N&H nie będą dostarczycielami jakichś bardziej dynamicznych czy skandalizujących akcji na szeroko rozumianym (również pozainternetowym) forum szkoły. Działają bardziej w ukryciu. A w takich wypadkach trudniej się intryguje, kurza twarz!

-
- Loża WSR
Happy pisze:Sław oj coś kiepski z Ciebie swat bo jak tylko zakładasz topik to romans jest właśnie w fazie końcowej!![]()
![]()
Wcale nieHappy pisze:Biura matrymonialnego to Ty lepiej nie otwieraj..... To nie branża dla Ciebie!