Jak wrażenia po imprezie???

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 18 wrz (ndz) 2005, 14:00:53

no dobra ale tak jest zawsze z tymi imprezami wiec to normahlne ze po 12 bylo "15 na krzyz". Ludzie zwiewaja z ostatnim metrem jakos tak zwykle. Nie wiem czemu. Ale ja tam bylem do samego konca tak jak to powinni zrobic inni 8)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 18 wrz (ndz) 2005, 14:11:13

... no i w sumie przy okazji zostajac do finalu mozna bylo poczuc taki post-nuklearny/apokaliptyczny klimat m.in: na opustoszalej stacji metra ...

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 18 wrz (ndz) 2005, 14:31:06

albo swojski przy smeitnikach...

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 18 wrz (ndz) 2005, 15:06:21

true true zapach palonych dykt ze śmietnika to jest to :lol:

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 18 wrz (ndz) 2005, 19:34:59

Niestety nie mozna byc w dwoch miejscach na raz..... :?

Homer_Simpson
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Homer_Simpson » 19 wrz (pn) 2005, 09:33:49

Ogólnie to chciałem bardzo podziękować Sławkowi za wyrozumiałość bo dał mi jeszcze raz kupona gdyż pierwszego zgubiłem a przecież piwo było expensive :roll:
Impreza była całkiem niezła. Na przyszłość proszę nie podawać na ulotce takich gatunków muzycznych jakich nie będzie :D Mam na myśli "Hit-Pop-Rock". Bardzo się cieszyłem, że tego nie było :lol: :lol: :lol: 8)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 19 wrz (pn) 2005, 16:24:18

Planowalem wyjsc kolo 22 lub 23. I nastepnym razem tak na pewno zrobie. Zaluje tylko ze nie skorzystalem z zaproszenia Keso. Tak zaliczylbym 2 (jakby mi sie wydawalo) swietne imprezy. A tak pozostal lekki niesmak po tej jednej. To juz na prawde nie chodzi o muze. Bo o gustach sie nie rozmawia. Nie byly to moze ani Mikolajki (dalej uwazam ze imprezy w szkole sa najlepsze) ani nawet Starlight. Ale tak przyznam ze z lat 80 czy 90 to slyszalem tylko zmixowanego Stinga i cover Madness. A przyznam ze muzyke z tamtich lat to troche znam. Aha no i Boney M ktore lecialo na okraglo :D Ale glownie chodzi o ten final kiedy to wszyscy lacznie z DJ chcieli nas wyprosic. Jak bym wiedzial ze o 2.00 zamykaja to bym... (...nie chodzil na zadnego kebaba ;) po prostu wynioslbym sie z Keso i Majkelem duzo wczesniej. Ale zeby nie bylo tak dramatycznie i nie smecic to na koniec chce powiedziec ze do polnocy bylo ok i nawet mi sie podobalo.

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 19 wrz (pn) 2005, 16:29:01

Homer_Simpson pisze:Ogólnie to chciałem bardzo podziękować Sławkowi za wyrozumiałość bo dał mi jeszcze raz kupona gdyż pierwszego zgubiłem a przecież piwo było expensive :roll:
Już wiem dlaczego tak wszyscy lubią Sławka! 8) :wink: :twisted: Kto ma kupony, ten ma sympatię ogółu! :roll: 8) Coś trzeba z tym zrobić! :wink: Ja też chcę, żeby mnie lubili! :(

xerowka
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: xerowka » 19 wrz (pn) 2005, 16:35:04

ależ Happy wszyscy Cie lubią tylko każdy to inaczej okazuje :lol:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 19 wrz (pn) 2005, 17:23:46

Si piwiem tak od siebie - a ostatnio chyba szczerocia tryskam az strach mnie zaczyna brac ale whatever - relacja rozmowy z Dj'em [nazwijmyto wstepnej]
- ... hity z zakresu pop-rock taki przelot do lat 80-tych, nawet jakies covery czy tez remixy tak by do tanca byly tez zdatne ...
- ... no remixy to swoja droga bo mam oryginaly to moge i oryginaly tez ..
- .. oo no to fajnie ...
- ... a jakies brzmienia nowoczesne..? Breakebeat..?
- .. break beat to nie, klimatow troche z cyklu club, house to jak najbardziej ... Na poprzedniej imprezie w tym klubie byly swie ekipy Horyzont i Drive i to do gustu nie przypadlo, wiec lepiej takie bardziej taneczne... Ludzie np. byli teraz we Władku i podobala im sie muza w LaPlage.. nie wiem czy cos kojarzysz.. np.klimaty a'la Greg Morph... nie kojarzysz .. aha no to powiedzmy bardziej takie rzeczy jak powiedzmy Dave Mccullen - Bitch czy tez nawet Darude - Sandstorm ...
itd.

Gdzy zaczely sie narzekania roznego typu z coraz szerszego grona - o swojej osobie juz nie wspomne - wraz z Willym udalismy sie w kierunku dejota z tekstem zeby zmienil klimat muzy jaka leci, stwierdzil ze trzeba sie bylo dogadac ze on z kims gadal itd - zatem postanowilem go oswiecic i napomknac ze chyba w takim razie to ja nie wiem gdzie on ma te lata 80-te itd. ... mialo sie zmienic; efekt: tak jak to zauwazyles Si - polecialo BoneyM :roll: Z innej nieco beczki mialem poczucie ze cos 'zatrybilo' gdy dalo sie slyszec 'Our house', szybki rzut oka sprezentowal mi postac innego DJ'a za deckami... heh zatem magia jednak nie istnieje ...
Juz chyba na Gothotekach wiedza bardziej co to lata 80-te bo skoro oprocz takich rzeczy jak Diary Of Dreams, Suicide Commando etc. potrafia zapuscic czy to Eurythmics - Sweet Dream, zremiksowane Depeche Mode itd wiec chyba np rzeczy typu A-Ha czy tez cokowiek - czego cala masa remiksow czy wrecz coverow lata - to juz chyba predzej tam da sie uslyszec choc planowo leca inne klimaty, ze tez wlasnie nie wspomne juz o nieco mozna byloby powiedziec 'kultowym' miejscu - Pub Marylin :twisted:
sinar pisze:Ale glownie chodzi o ten final kiedy to wszyscy lacznie z DJ chcieli nas wyprosic.
Taa to powiem byla chwila kiedy uznalem ze lepiej bedzieto co chcialo sie z gardla wydostac zostawic dla siebie - powiedzmy ze z uwagi na to ze obecne na sali byly rowniez kobiety. A tekst dj'a [sic!] brzmiacy 'nastepnym razem to sie lepiej dogadajcie' rozbroil mnie na maksa i chyba proponowal bym czlowiekowi albo nagrywac sobie rozmowy, nie wiem robic sobie jakies notatki albo cos - bo po kiego grzyba chwali sie taki ze on ma np. lata 80-te i moze takie zagrac jak potem pusci cztery na krzyz [bo jajeszczepamietam : 'I will survive']. Ogolnie ta akcja koncowa - sugestywna uwaga zeby juz sobie stamtad spier**** (WTF?!) - byla jak dla mnie najwieksza porazka ze strony tego klubu. Chyba jedyne co mnie wtedy pocieszylo to to ze zdazylem wczesniej zakupic piwo i brak obsugi o ktorej ktos wspomnial moglem olac.

... siedzialem cicho bez komentowania na forum, ale ... po co.

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 19 wrz (pn) 2005, 17:25:32

Happy pisze: Ja też chcę, żeby mnie lubili! :(
Tiaaa... moze przemysl to raz jeszcze :P ;) :lol:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 19 wrz (pn) 2005, 18:10:54

seize pisze:
Happy pisze: Ja też chcę, żeby mnie lubili! :(