ile % seksu w seksie?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 17 paź (pn) 2005, 21:22:36

Dokladnei mozna sie podniecac ponczochami na babeczce ale niektorych moze podniecac ponczocha na staruszce no i??Gdzie tu seksapil??

Inni znow lubia pic wino z damskiego kozaka a inni lubia kozaki wachac mimo ze to tylko zwykly but:)

ginka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ginka » 18 paź (wt) 2005, 08:27:27

Fetysze fetyszami, zapach starych kozaków na nodze staruszki w pończochach swoją drogą... Nie wiem czy zauważyliście swojego czasu kampanię SIMPLE < to taka marka szmatek wątpliwej jakości za kupę kasy>. No cóż... Walory estetyczne kowbojki w mini i jakiejś przepasce na biuście, oblewającej się mlekiem jakoś do mnie nie przemówiły <chyba że do mojego przeodu pokarmowego>.
Myślę, że baaardzo ważna jest tutaj granica dobrego smaku, która <jak wszyscy wiemy> jest niezwykle ruchoma :wink:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 18 paź (wt) 2005, 08:38:45

A no wlasnie bo byc moze owe kowbojki niektorym sie spodobaly, a i oblewanie sie mlekiem mogle moac dla niektorych 'wyraz poztywny' - troche vide kampania 'Got milk?' - bo Kinder Bueno jezeli juz tez chcialo isc tym gustem to tu juz mamy naprawde nieciekawe rejony :? :roll: :wink:

ginka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ginka » 18 paź (wt) 2005, 08:46:18

Ale sam przyznasz, że Kinder Bueno to i tak mniejszy kaliber niż simple. A swoją drogą pani umazana czekoladą wyglądała, jakby miała od miesięcy nieleczoną opryszczkę :wink:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 18 paź (wt) 2005, 09:04:47

No napewno inny bo tambylo bardziej wprost a nie czysto podswiadomie 8) To troche na zasadzie reklam seks telefonow ktore to przez swoja bezposrednosc sa w stanie bardziej zniechecic niz zachecic / choc wiadomo ze tez roznie / Z seksem w relkamach jest podobnie jak ze slownictwem z cyklu 'zajefajnych ekstra cool bajerow' - jak jest za duzo i nazbyt nachalnie to juz tak niebawi i nie skupia czesto przez to na przekazie.
Hyhy ale tak o to z bezposredniej rozmowy o seksie wrocilismy do spraw reklamy ;)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 19 paź (śr) 2005, 18:49:07

Poloneza czas zacząć! :wink:
Pierwsze spostrzeżenia dotyczace wpływu potrzeby seksualnej na percepcję reklamy prasowej rozpocznijmy od tego, iż w przeprowadzonych przeze mnie badaniach [na 100 osobach] okazało się, że najczęściej spotykanym typem płci psychologicznej jest typ androgyniczny. Osoby takie charakteryzują się tym, że kobiety mają podwyższone cechy męskie zaś mężczyźni cechy kobiece! I takimi okazało się 99% badanych! A to daje dużo do myślenia!
Koncepcja androgynii psychicznej może stanowić rozwiązanie dla dylematów współczesnego człowieka i jego problemów tożsamościowych, rozwiązanie otwierające drogę do wolności i pełni człowieczeństwa zarówno kobietom jak i mężczyznom.

Jeśli zaś chodzi o potrzeby psychiczne jakimi charakteryzują się obydwie płcie to moje badania wykazały, że mężczyźni posiadają [istotną satystycznie] większa potrzebę agresywności, seksualną oraz ekshibicjionizmu. Wyniki kobiet wskazują, że posiadają one istotnie większa potrzebę poniżania. Uzyskane przeze mnie wyniki są zgodne z koncepcją potrzeb psychicznych H. A. Murraya. Teoria Murraya wskazuje, że wszystkie te potrzeby wystepują w ukryciu i mają znaczący wpływ na orgaznizację ludzkiego zachowania.....

C.D.N.

za praca magisterska Happy

ginka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ginka » 21 paź (pt) 2005, 06:41:52

Happy się odezwała, wszyscy zamilkli :lol:
Czekamy na kolejną porcję informacji!!

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 21 paź (pt) 2005, 08:45:09

do mnie kampania kinder bueno zuupeełnie nie trafia, moze ja jakas dziwna jestem ale jest ona dla mnie takim najprostszym ukzaniem czegos co ma byc jakies takie z erotycznym podtekstem... ale dla mnie to takie wrecz "prymitywne" to kinder bueno. niewiem, moze mam wieksze poczucie estetyki niz przciętna :D

a jesli chodzi o moje fetysze.. hmmm powiem tak: jak komus bedzie dane je poznac to je pozna :) dobrze?

ODPOWIEDZ