Jak wrażenia po Zakopanem?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Jak wrażenia po Zakopanem?

Post autor: s_wojtkowski » 28 paź (pt) 2005, 23:04:38

Wróciliśmy.
Szczęsliwie.
Jak wrażenia po plenerze? Jak oceniacie wyjazd? Co Wam się szczególnie podobało? A co nie? Czego było za mało? Czego zabrakło? A może czegoś było w nadmiarze?
Piszcie.
Ostatnio zmieniony 28 paź (pt) 2005, 23:45:48 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

A teraz trzeba się porządnie wyspać!

Post autor: s_wojtkowski » 28 paź (pt) 2005, 23:33:44

Na szczegółówe analizy przyjdzie jeszcze czas. Dziś tylko ogólna ocena wrażeniowa na gorąco.

Z wyjazdu jestem zadowolony. Najważniejsze jego cele zostały zrealizowane: SG szkicowało, rysowało i malowało; FOTO fotografowało, TV kręciło (filmy); a SR uwyraźniało jak działa reklama (na seminarium o modelach działania reklamy).
Nie zaniedbaliśmy też, rzecz jasna, elementów rozrywkowych i integracyjnych: były dwie potańcówki oficjalne, ok. 246 imprez nieoficjalnych, wycieczka w góry (Hala Kondratowa jako łatwiejsza trasa i Kopa Kondracka 2005 (!) m.n.p.m. jako trasa hardcorowa), spacer kulturalny po mieście (galeria Hasiora + teatr Witkacego), wizyta robocza w Radiu Alex (nawyżej położonej rozgłośni radiowej w Polsce) i trochę tzw. szwendania się po mieście i korzystania z rozlicznych knajpianych rozrywek stolicy Tatr.

W moim odczuciu wystąpił tylko jeden (za to notoryczny) deficyt. Właściwie nie było czasu na sen.

Dziękuję wszystkim uczestnikom wyjazdu za te WSPÓLNIE spędzone dni. Będę je dobrze wspominał. Dziękuję koleżankom i kolegom z tzw. kadry: Dominice za stałą obecność, nieocenioną pomoc i najlepsze wyniki w konkursie czystości i przestrzegania zasad w "jej" pensjonie (tj. Jarowicie); Małgorzacie i Agnieszce za zaangażowanie w pracę w plenerze i pomoc organizacyjną; Andrzejowi i Pawłowi za ofiarność w realizacji zadań w swoich specjalizacjach i dostosowanie się do polowych warunków.

I Wam drodzy Słuchacze i najdroższe Słuchawki: tym bardziej otwartym, aktywnym i rzutkim członkom naszej społeczności - za wkład w realizowaną z wielkim rozmachem integrację; tym bardziej cichym, skromniejszym, mniej śmiałym - za wrażliwość, życzliwość i wyrozumiałość dla szaleństw realizowanych przez "szalonych". I choć zdarzyło się kilka rzeczy, które nie powinny się zdarzyć, choć kilka spotkań wymknęło sie spod kontroli, a niektóre zasady zostały nadwyrężone - ogólna ocena wyjazdu jest pozytywna. Rzecz jasna najbardziej przykrą rzeczą był wypadek Irka (o czym w innym topicu), ale wszyscy mamy nadzieję, że i ta sprawa skończy się najlepiej jak to tylko w tej sytuacji możliwe.

Jednocześnie przepraszam wszystkich za jakiekolwiek niedociągnięcia organizacyjne, które utrudniły Wam plenerowe życie. Mam wrażenie, że nie było ich wiele, ale mogę mieć tu nieco zakrzywioną percepcję. Postarajcie się nie wyprowadzać mnie z błędu w tym zakresie zbyt brutalnie, proszę.

Do zobaczenia w szkole!

Smolik
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Smolik » 28 paź (pt) 2005, 23:44:34

Przed chwila wrocilem do domu, wiec tak na gorąco moge napisać narazie tylko jedno - bylo super i chce tam wrocic... :D

PeterM
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: PeterM » 28 paź (pt) 2005, 23:45:55

No rzeczywiście wróciliśmy cali i zadowoleni...
Co do przemyśleń to napisze jutro jak się z tym prześpie...
Sławku gratuluje mistrzowskiego sprintu do domu...Impressed :twisted:

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Pozdro z internet cafe na Centralnym.

Post autor: s_wojtkowski » 29 paź (sob) 2005, 00:06:58

PeterM pisze:Sławku gratuluje mistrzowskiego sprintu do domu...Impressed :twisted:
Dziękuję. Bardzo zależało mi założeniu tego topicu. Dlatego w stronę domu to ja dopiero ruszam. Pozdro z internet cafe na Centralnym.

Blumek
Nowy(a)

:)))

Post autor: Blumek » 29 paź (sob) 2005, 00:14:10

no bylo super:)...zwlaszcza na tych 264imprezach integracyjnych;))plenerowo tez ok tylko mam wielki zal do pawla dumy ze przegonil tak grupe foto;)pozdrowienia dla calej ekipy z Lucyferi:D

Freud
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Freud » 29 paź (sob) 2005, 00:22:37

Właśnie wróciłem do domciu ale z tego co doświadczyłem w Zakopcu mogę powiedzieć tylko jedno, za rok mnie nie zabraknie J.Naprawdę wielkie szacunek dla założyciela tego tematu JESTEŚ NAPRAWDE SZYBKI SŁAWKU :!: :!:

budzik
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

taa...

Post autor: budzik » 29 paź (sob) 2005, 02:35:00

Było super jedyne co można zażucić to to że nie zmieściliśmy się w jednym budynku wszyscy no i to że grupa foto była dwa dni do tyłu z powodu braku kadry ale pozatym było genialnie!Na prawde świetny wyjazd !

budzik
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

....

Post autor: budzik » 29 paź (sob) 2005, 02:38:09

I obiady były bardzo skromne...Ale jakoś udało sie przeżyć!!!
Choć po 2 h snu ciężko się żyje...aczkolwiek pozytywnie

mucha
Nowy(a)

Post autor: mucha » 29 paź (sob) 2005, 03:23:15

wyjazd jak najbardziej udany ;] w skali od 1-10 oceniam plener na 11. pogoda nam dopisała a Zakopane jesienią jest cudowne. Niczego mi tam nie zabrakło, no może jedynie snu ;] Rysowanie/Malowanie na świeżym powietrzu bywało momentami frustrujące ale jakoś udało mi się przebrnąć ;p wyjazd był bardzo dobrze zorgaznizowany, i w sumie nie mam żadnych zastrzeżeń. ogółem mówiąc, było bardzo pozytywnie;] za rok powtórka! :D

willy
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: willy » 29 paź (sob) 2005, 03:53:56

W Lucyferii mozna sie bylo co najwyzej wyalienowac, zamiast zintegrowac ;). Co nie zmienia faktu, ze wyjazd byl naprawde spoko. Dalismy rade ;).

Szymon
Nowy(a)

Post autor: Szymon » 29 paź (sob) 2005, 10:54:51

Dla mnie wyjazd który na długo pozostanie w mojej głowie ........ było warto dziękuje .

Foxymophandlemama
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Foxymophandlemama » 29 paź (sob) 2005, 11:34:06

Było bardzo miło :)

Teraz wyżywam się muzycznie

Współczuję niektórym jednostkom męskim, które po tym wyjeździe mają się do mnie nie zbliżać... :D

Lolth
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Lolth » 29 paź (sob) 2005, 11:51:06

Taki sam topik jest na Hydeparku!!!
I jak już wcześniej pisałam było SUPER!!!!!!!!!!!!! :lol:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 29 paź (sob) 2005, 11:59:38

Ja też uważam, że było super aczkolwiek bardzo intensywnie i za krótko! :wink:

I bardzo chciałam podziekować moim 27 "wsółjebowiczanom" czyli mieszkańcom pensjonatu Jarowit za to, że okazali się dojrzałymi i odpowiedzialnymi ludźmi. I mimo to, że imprezy odbywały się dość intensywnie potrafili zachować wysoki poziom i nie trzeba było się brzydzić wchodząc do łazienki badź w ogóle do ośrodka! I za to, że nikt mnie nie wzywał, żeby Was uspokajać! Uważam, że bawić się trzeba umieć i Wy właśnie to potrafiliście robić! Nawet nasza Gwiazda zwana "Marynią" 8) :wink: Ogólnie uważam, że u Nas było najfajniej! :lol:
Jeszcze raz ogromne dzięki i wielka Laurka dla Was! :lol:

ODPOWIEDZ