Najśmieszniejsza osoba na Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Nom bo jak widac to czasem mozna bylo by tu zaczytowac opis jaki mozna znalezc w sieci :
1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów.
8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujność forumowiczów.
tu mozna bylo by chyba dodac :
9. Moderator nie cenzuruje postów - moderator dba o sluszność przekazywanych w nich treści.

1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów.
8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujność forumowiczów.
tu mozna bylo by chyba dodac :
9. Moderator nie cenzuruje postów - moderator dba o sluszność przekazywanych w nich treści.

-
- Loża WSR

Case nie ma za co. Jestes tu za malo doceniany. A niektorzy nawet przypisuja Ci nieslusznie jakies wrogie intencje. Im mowie: odrobine zrozumienia dla innych nie trzeba wszystkiego brac az tak bardzo serio. Moim zdaniem Case zasluzyles na ta nominacje i tyle

-
- Ekspert
e-marketing
Jasne, ze tak. I dlatego w Zakopanem napisalem, żeby Sławek przytoczył wersję oryginalną. Na forum. Pod jego nowym zmodyfikowanym wierszem. Ciekawe gdzie się post podział? Sławek także jest adminem, zatem jeśli visienna napiszesz jakieś kurioza o ego postaraj się o więcej wiedzy o funkcjonowaniu forum. OK? Dzięki. Nie tylko nie mam nic przeciwko, ale fajnie byłoby zobaczyć obie wersje. Nie wiem która jest zabawniejsza, bo jeśli pamięć mnie nie myli różnią się tylko: Sławek / andyvisenna-chan pisze:hmm... admin nie powinien ingerowac w tresc postu tylko dlatego ze jego ego poczulo sie urazone... to nie fer a ow pamflet w orginale brzmi zabawniej

Innymi słowy odtworzenie tzw. oryginału naprawdę jest proste. Wystarczy podmienić nicki. I będzie git

-
- Loża WSR
Re: e-marketing
Po pierwsze :
Zatem proszz - z czelusci przeszlosci internetowej :andy pisze:Jasne, ze tak. I dlatego w Zakopanem napisalem, żeby Sławek przytoczył wersję oryginalną. Na forum. Pod jego nowym zmodyfikowanym wierszem. Ciekawe gdzie się post podział?
<od Andy'ego: To ja, wtargnąłem w Twój post w celu postawienia pytania: Sławciu, sieczkobrzęku jedensufit Ci spadł na baniak, czy lawina przysypała? Może jeszcze cóś gorszego? Jutro rano będę w Zakopanem, bo filmy trzeba nakręcić. Ale zanim się za nie zabiorę WE NEED TO TALK "BABY"
>
-
- Ekspert
propaganda przewodniej sily narodu
I co z tego? Przeciez to wszyscy widzieli, ja także znam bo sam pisałem. Ale nie zmieniałem, ani nie wymuszałem na Sławku zmiany wierszyka.
Seize, znów zaczynasz te swoje nadzwyczaj yntelygentne wywody?
I dajesz niezrównany przykład odniesienia się do postu, a nie wypaczania jego znaczenia?
Seize, znów zaczynasz te swoje nadzwyczaj yntelygentne wywody?

-
- Ekspert
komunikacja marketingowa
Mój dopisek to nie był post. Kontaktujecie Panowie? 

-
- Loża WSR
Re: e-marketing
Po drugie :
A jakikolwiek post byl pod tym Slawkowym to wybacz ale widac Amba go wciela bo jak bytuje na tym forum w ostatnim czasie prawie ze calymi dniami bazujac na informacjach z RSS'a i zagladajac na kazda zmiane w temacie ktoryuwazam za jakos interesujacy z jakiejs przyczyny to zagladam i tego 'tajemniczego' jam nie widzial na oczy.
Dla mnie kuriozum stanowi to ze post ulegl radykalnej zmianie znaczenia. Po to zostala wylaczona opcja edycji by nie odstawiac 'szopek' a takie edytowanie za takowa uwazam. Pomijam tutaj cel i zasadnosc takiej zmiany ale takie rozny przypadki sprawiaja ze sposob patrzenia na tresci forum moza miec mieszane gdyz skoro takie praktyki sa stosowane to skad pewnosc ze jakis post np. juz nieco historyczny - ktory byl w jakis sposob dla ktorejkolwiek osobyz uprawnieniami 'nie na reke' - nie zostal zmodyfikowany itd. Ale ja wiem czepiam sie ...andy pisze:Sławek także jest adminem, zatem jeśli visienna napiszesz jakieś kurioza o ego postaraj się o więcej wiedzy o funkcjonowaniu forum.
A jakikolwiek post byl pod tym Slawkowym to wybacz ale widac Amba go wciela bo jak bytuje na tym forum w ostatnim czasie prawie ze calymi dniami bazujac na informacjach z RSS'a i zagladajac na kazda zmiane w temacie ktoryuwazam za jakos interesujacy z jakiejs przyczyny to zagladam i tego 'tajemniczego' jam nie widzial na oczy.
-
- Ekspert
czołem towarzyszu Seize
Post zmienił Sławek.
Zmienił w taki sposób, że podmienił nicki.
Czy to takie skomplikowane? Czy ja piszę po grecku, czy masz kłopot z komunikacją Seize?
Czy to takie skomplikowane? Czy ja piszę po grecku, czy masz kłopot z komunikacją Seize?
-
- Loża WSR
Re: propaganda przewodniej sily narodu
Zacytowalem to co zniknelo a bylo. A czy zaczynam hmm... lepsze byloby pytanie czy kiedykolwiek ich zaniechalemandy pisze:Seize, znów zaczynasz te swoje nadzwyczaj yntelygentne wywody?I dajesz niezrównany przykład odniesienia się do postu, a nie wypaczania jego znaczenia?

-
- Loża WSR
Re: komunikacja marketingowa
andy pisze:Mój dopisek to nie był post. Kontaktujecie Panowie?
40 na liczniku to nie radosc co nie? I oczy nie te i pamiec juz specjalnie nie raz zawodzi.Havoc pisze:mialem wkleic oryginal z tym dopiskiem. Sam ten dopisek w sobie jest lepszy nize wiersz z lekka podmiana nickow.
Post- to bylo to co stworzyl Slawek czyli ten wiersz o Tobie.
Dopisek- to bylo to co po edycji Jego postu dopisales pod wierszem.
Wiec pytam sie niby czego tu mamy nie kontaktowac?
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
Re: czołem towarzyszu Seize
Nie dociekam kto gdyz nie stawiam nikomu zarzutow tylkokomentuje sam fakt edycji o ktorej to kiedys szumnie bylo i zostala wylaczona dla szerszego dostepu. Tu odwoluje do archiwum.andy pisze:Post zmienił Sławek.
Jak widac ja tez musi pisac jakims stricte dziwnie hellenistycznie bo tez jak widze moje wypowiedzi maja dopisywany kontekst inny niz od autorski - bo jak podkreslilem wypowiadam sie o samym fakcie edycji a nie zajmuje sie zarzucaniem np. Tobie iz tego dokonales. κατανοήστε ?andy pisze:Czy to takie skomplikowane? Czy ja piszę po grecku, czy masz kłopot z komunikacją Seize?