Najśmieszniejsza osoba na Forum

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Sutul Likrevo
Nowy(a)

Post autor: Sutul Likrevo » 18 lis (pt) 2005, 00:13:27

No coż, oddajac hołd niesamowitym zdolnościom agitatorskim Happy ("wrrr jak oddasz na mnie głosik to może Cie nie uduszę") z przyjemnością oddaję swój głos na tę przecudną osóbkę ^^ Ładnie ?? :twisted: :lol:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 18 lis (pt) 2005, 00:16:00

Ewentualnie! :P Moim zdaniem to w nawiasie jest zupełnie niepotrzebne, ale skoro musisz pokazać kto tu jest "facetem" to trudno! :P :roll: 8)
No w każdym bądź razie dziękuję! Przyczyniłeś się poniekąd do mojej wcześniejszej glorii! :lol:

Sutul Likrevo
Nowy(a)

Post autor: Sutul Likrevo » 18 lis (pt) 2005, 00:28:52

Ależ Happy ja tylko chciałem żeby każdy mógł podziwiać twój niewątpliwy geniusz agitacyjny :D Któz by się oparł tak słodko sformułowanemu rozkaz....ee prośbie o głos ?? :D Poza tym to tylko przyspiesza twe zwycięstwo - każdy kto zobaczy jakimi niezbijalnymi argumentami dysponujesz natychmiast sam z siebie odda na Ciebie swój głos ,byle by tylko oszczedzić Ci fatygi zwracania sie do niego po tenże 8) :lol:
A co do pokazywania kto tu facet - no cóz - chyba lepiej żebym to ja to pokazywał niż ty?!?! :D

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 18 lis (pt) 2005, 00:37:10

Och ja biedna każdy głos oddany na mnie muszę przypłacać klkustronicową dyskusją! :P I nie wiem czemu się wszyscy uwzięli na to, że ich zmuszam/nagabuję o głosy jak mnie teraz kilka dni nie było w szkole, a internet nie działal mi kilka dni! To jak niby to robiłam?? 8O :twisted:
Może Wy mnie w ogóle z kimś mylicie??? :P No bo ja, czyli Happy to taka brunetka, niziutka ok. 150 cm, nieśmiała, zawsze ubrana na czarno! To co myślicie o tej samej osobie wszyscy?? :twisted: 8) :roll: Bo może mnie mylicie z jakąś inną osobą??

Dziękuję Panie Sk coś tam... Li [nie wiem zbyt ciężkie dla mnie do wymówienia] za oddanie na mnie skromną, cicha osóbkę swojego głosa!

A mężczyzną to ja oczywiście nie jestem! :oops: :oops: :oops: Nawet nie wiem jak taki mężczyzna wygląda "od środka"! :P :P

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 18 lis (pt) 2005, 00:44:40

Hmm ciekawe czy beda protesty wyborcze :lol:

Wyluzuj troche masz jeszcze kupe czasu do 5 grudnia. A moze myslisz ze nagroda bedzie wczesniej :lol: Happy szczerze to czytajac te niektore posty Twoich zwolennikow to zaczynam sie obawiac ze sie tak to ujme o ich wrazenia po ;) Proponuje zrobic potem jakies anonimowe badanie opinii publicznej.
Sutul Likrevo pisze: A co do pokazywania kto tu facet - no cóz - chyba lepiej żebym to ja to pokazywał niż ty?!?! :D
Poczeka poczekaj Sutul. Jesli Happy koniecznie chce nam cos tu pokazac na forum to niech sie nie krepuje ;) Jestem pewny ze to przyspieszy jej koncowy sukces :D

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 18 lis (pt) 2005, 00:52:09

Oj tam Si! Ci co piszą, że byli zmuszani to tylko szpanują! Myślą, że to jest śmieszne! Chcą być nominowani w przyszłym głosowaniu! :P :lol: :wink: :roll: :twisted:

Sutul Likrevo
Nowy(a)

Post autor: Sutul Likrevo » 18 lis (pt) 2005, 01:10:16

Alez ja nigdzie nie mowię że mnie zmuszasz Happy :roll: Gdzieżby tam :) A tak w ogóle to znów czuję się pokrzywdzony - zarzucasz mi coś kiedy ja na twoją korzyść staram się działać! Cóż za niewdzięczność :cry:
Za głos dziękować nie trzeba, to była czysta przyjemność :P
A facet od środka jest wyjątkowo nudny - jakieś 15 m cuchnącego sznura, sporo róznej wielkości woreczków, troche galaretki/papki ( szczególnie w górnych rejonach ), i kiladziesiat litrow róznych cieczy ^^ Nie polecam zapoznawania się z zawartościa :P Jedynie opakowanie jest fajne :D
Sinar - ok, przekonałeś mnie :D

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 18 lis (pt) 2005, 01:11:48

Happy pisze:No bo ja, czyli Happy to taka brunetka, niziutka ok. 150 cm, nieśmiała, zawsze ubrana na czarno! [...]A mężczyzną to ja oczywiście nie jestem! :oops: :oops: :oops: Nawet nie wiem jak taki mężczyzna wygląda "od środka"! :P :P
Ja tam nic nie mowie przy okazji wyborow Misiow byly pewne watpliwosci co do tozsamosci jednej osoby 8) Jak to mowil Maksiu z Albercikiem? Chyba tak: To na nas tu malo nie zaglosowali a Ty ciganko wlosy sobie przefarbowalas?! :lol:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 18 lis (pt) 2005, 01:23:07

Nic nie będę pozkazywać! Wstydliwa jestem! :twisted: :P :oops:

No dobrze Si zobacz chociaż jeden z moich "podopiecznych" oddał głos całkowicie nieprzymusowo i z czystą przyjemnością! 8) :roll:

Inni byli zakłuwani w dyby, przypalani nad ogniem, rozciągani na kole i na deser ciągnięci przez rozszalałe konie po placu uwiązani do chomonta..... :twisted:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Fictitious rumours = false.

Post autor: seize » 18 lis (pt) 2005, 01:25:10

"Podopieczny" ...a sorry to nie o mnie mowa :twisted: za bardzo zasugerowalem sie reszta tego zdania :twisted: :P

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 18 lis (pt) 2005, 01:30:00

sinar pisze:i a Ty ciganko wlosy sobie przefarbowalas?! :lol:
Nie, ale "wytoczyłeś mi niczym armatę" następne zadanie napomykając o jakiejś wygranej w topiku dla brunetek, więc teraz musze zastosować odpowiednie techniki manipulacyjno-perswazyjne, żeby uwierzyli mi, że jestem naturalną brunetką! :twisted:

Całą moją akcję manipulacyjno-agitacyjno-działającą na podświadomość dedykuję moim ulubionym wykładowcom z psychologii - R.K. Ohme od "Procesów nieświadomych" oraz D. Dolińskiemu od "Metod oddziaływań psychologicznych".

Sutul Likrevo
Nowy(a)

Post autor: Sutul Likrevo » 18 lis (pt) 2005, 01:30:29

Tak! Wszyscy inni byli spaleni na stosie, zdekapitowani, a na koniec poddani straszliwym torturom! Jedynie mnie się udało uniknąc tego straszliwego losu :P :roll: Wybrałem właściwą drogę wiodącą do szczęścia, sławy i bogactwa 8) Wybrałem współpracę z Happy :lol: Wybierz i ty!

Samozwańczy Komitet Wyborczy Happy 8) :roll:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 18 lis (pt) 2005, 01:43:40

Ale Ty mądry chłopak jesteś Sutul Likrevo! A ja nawet nie wiem kim Ty jesteś! Cóż za niefart! Musisz mi się koniecznie ujawnić to dostaniesz lizaka od szefowej! :roll: :P :lol: Taki młody a taki już dojrzały, bystry, dbający o swoją przyszłość i o dobrych poglądach facet! No, no! :P :lol: :wink: Bierzcie przykład młodzieży WSR-owskiej! :lol: [to jest wołacz, czy jak tam to było :wink: ]

Sutul Likrevo
Nowy(a)

Post autor: Sutul Likrevo » 18 lis (pt) 2005, 01:55:05

No prosze jak chcesz to nawet wymówisz (chyba że to Ctrl+C Ctrl+V było :twisted: ) :D Hmm to fajną transakcję zawarliśmy : Za lizaka dałem głos :twisted: Ale co mi tam, jak mnie za uchem drapią ...:D

BateaU
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: BateaU » 18 lis (pt) 2005, 09:45:51

Ha!
Widać, że czegoś tam uczą na tym SR :wink:

ODPOWIEDZ