Oj dzieci, dzieci więc to było tak (uwaga babcia opowiada):
Pierwszą osóbka, która założyła sobie temat "co sądzisz o..." byłam Ja
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-21802-.html#21802
Następnie namówiłam, Robercika który jeszcze Narcyzkiem nie był, aby zrobił coś szalonego, ukazał swój samo zachwyt i założył taki temat o sobie. I tak też się stało temat powstał, a Seize tak się rozochocił, że stwierdziłam, że stworzyłam potwora, bo ze skromnego Seize zrobił się Narcyzek

i tak właśnie oto nazwałam go swoim Synem Pierworodnym, który jak się okazało do swej matki przywiązał się bardzo, dożo bardziej niz na synka przystało" no, ale nie o tym miałam pisać.
Kolejnym twórcą takiego tematu był CASE, choć nie dostał na to pozwolenie od Narcystycznej rodzinki, więc został za to przeze mnie zbesztany i nie przyjęty do rodu.
Jeśli chodzi o Sinarka to w tamtym czasie właśnie był pierwszym forumowiczem, który zdobył miano GURU. I tak się przyjęło stał się GURU, ale narcyzkiem nie chciał zostać, jako iż stwierdził, że nie chce być stronniczy. W tym czasie miała miejsce mała rywalizacją miedzi Narcyzkami a... chrustem znaczy się Związkiem Zbieraczy Gałązek.
W planach było wprowadzenie założenia takiego tematu, "co o mnie..." jako warunek przyjęcia do Narcyzków jednak to się jakoś nie powiodło i zrezygnowaliśmy z tej myśli przyjmując Havoka do rodzinki. Jako iż Hav ciągle powtarzał, że jest kotkiem to Nazwałam go moim kotkiem kolankowcem.
Po jakim czasie nasz I GURU tez uznał, że jednak z Narcyzkami lepiej trzymać niż z chrustem i że współpraca ze mną, czyli Dumną Matką Narcyzków może być owocna został przyjęty do rodziny jako mój Mąż.
I tak oto powstała szczęśliwa rodzinka wspólnie spotykająca się po godzinach oczywiście w towarzystwie sprzymierzeńców. Jeśli chodzi o Domi to jej temat, "co sądzisz o..." ja sama jej założyłam i pewnie go widzieliście, bo było to całkiem niedawno.
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-34967-.html#34967
I została przyjęta do Narcyzków jako moja przyrodnia siostra Matka wszystkich WSR-owców
Nie chce mi się na razie więcej pisać.
Ps. za brak fotek przepraszam jednakże to nie moja wina ze zablokowano mi serwer, z którego to linki do tych fotek były dane no, ale o tym juz wspominałam przy temacie zdjęć z imprezy.
Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie Seize, bo to w końcu w jego temaciku tak się rozpisałam.