Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
No ba
Wiesz nie wiem jaki jest Twoj lekarz ale moj bardzo sie angazuje w to co robi. Takze nawet jak nie moze przyjsc z wizyta kontrolna to mi smsy sprawdzajace przysyla 
Tia pozycja faraona... to jest calkiem przyjemna i wygodna... pod warunkiem ze to jest w ciagu dnia i tak do godziny! W nocy efekt jest taki ze moj kregoslup sie leczy ale ja spac nie moge. Byl chyba kiedys taki film o chorym kregoslupie p.t. "Ja sie lecze a ty nie spisz"
No ale cos za cos. Skoro terapia dziala i moim ledzwiom robi dobrze to da rade wytrzymac
Ale i tak najlepsze sa gorace kapiele ktore mam przepisane na recepte
Jak to jeszcze jakims czekoladowym magnezem dopelnie jutro/dzis to bede jak nowy 
PS. Ide spac
bo widze ze mi palma odbija z tego niewyspania i jeszcze skoncze jako mumia
Poza tym niezly offtop sie robi 

Tia pozycja faraona... to jest calkiem przyjemna i wygodna... pod warunkiem ze to jest w ciagu dnia i tak do godziny! W nocy efekt jest taki ze moj kregoslup sie leczy ale ja spac nie moge. Byl chyba kiedys taki film o chorym kregoslupie p.t. "Ja sie lecze a ty nie spisz"

PS. Ide spac

-
- Loża WSR
Dziś kolejna impra wsr-owa .
Jestem ciekawy jak się będzie bawić młodzież bo ma być beż % a Pan Sławek ma dopilnować aby tak było.
Czy zaskoczą nas swoim szaleństwem na parkiecie ?
Okaże się to dziś w nocy i pewnie będzie można dowiedzieć się o tym na forum.
Pozdrawiam wszystkich , którzy w dniu dzisiejszym będą pląsać po parkiecie w szkole.
Ps. mnie niestety nie będzie więc zostaną mi tylko relację osób drugich i trzecich.
Jestem ciekawy jak się będzie bawić młodzież bo ma być beż % a Pan Sławek ma dopilnować aby tak było.
Czy zaskoczą nas swoim szaleństwem na parkiecie ?
Okaże się to dziś w nocy i pewnie będzie można dowiedzieć się o tym na forum.
Pozdrawiam wszystkich , którzy w dniu dzisiejszym będą pląsać po parkiecie w szkole.
Ps. mnie niestety nie będzie więc zostaną mi tylko relację osób drugich i trzecich.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Czy dobrze się bawią? Chlera wie.
Ciekawe spotkanie wieczorne. Miłe i kulturalne. Trwa właśnie za ścianą (piszę tego posta w sali numer 4). Zaskakująco mało osób przyszło. Tu zawód. Ale... zasatanawiam się kto zjazdł te wszystkie kanapki
Myślę, że pokaz zdjęć i filmów z obu tegorocznych plenerów był bardzo interesujący. A szaleństwa na parkiecie nie zapomną Ci, którzy widzieli PaMar tańczącego na ławce...
Jakieś stare dziady (i baby) siedzą w hallu na błękitnej kanapie. Czy dobrze się bawią? Trudno powiedzieć, bo właśnie zostawiłem ich samych.
Marc. Nikt nie pił alkoholu. Powtarzam: nikt nie pił alkoholu.

Jakieś stare dziady (i baby) siedzą w hallu na błękitnej kanapie. Czy dobrze się bawią? Trudno powiedzieć, bo właśnie zostawiłem ich samych.
Marc. Nikt nie pił alkoholu. Powtarzam: nikt nie pił alkoholu.

-
- Loża WSR
co do kanapek to porozmawiaj z Happy ona zawsze łakoma takich.
Super , że się tak fajnie bawicie a u mnie jak to rodzinna impra.
Ps.1 właśnie się dowiedziałem ,że moja ciocia mnie nie odwiedza od pół roku bo ją boli staw , a tak po za tym to trzeba oficialnie zapraszać bo inaczej nawet moja rodzina nie przyjdzie.
Paranoja.
Ps.2 niech ktoś przyjdzie i mnie stąd zabierze.
Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super , że się tak fajnie bawicie a u mnie jak to rodzinna impra.
Ps.1 właśnie się dowiedziałem ,że moja ciocia mnie nie odwiedza od pół roku bo ją boli staw , a tak po za tym to trzeba oficialnie zapraszać bo inaczej nawet moja rodzina nie przyjdzie.
Paranoja.
Ps.2 niech ktoś przyjdzie i mnie stąd zabierze.
Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Wyrocznia WSR
Młody dziadzie a kto najwięcej czasu spędził na tej kanapie [błękitnej w hallu głównym?] a potem poszedł sprawdzić wynik meczu bełchatowskiego i wsiąkł na długo? Może to załamka, że Bełchatów wygrał z Zabrzem spowodowało to wsiąknięcie?
No nic. Wróciałam i udaję się na zasłużony spoczynek... Jakoś tak zimno za oknem... Brrr.... nie ma jak ciepła kołderka! Brrr....

No nic. Wróciałam i udaję się na zasłużony spoczynek... Jakoś tak zimno za oknem... Brrr.... nie ma jak ciepła kołderka! Brrr....
-
- Loża WSR
Re: Czy dobrze się bawią? Chlera wie.
HA! Wiedzialem ze to ulotnienie to byl jakis podstepwojtkowski pisze:(piszę tego posta w sali numer 4)

Jezeli chodzi o kanapki to kurza twarz zniknely szybciej niz soczki - choc i tak niebywale ze na koniec udalo mi sie wyczaic dwie z salami [jak wzialem jedna i po chwili chcialem wrocic po ta druga to krucafuks juz jej nie bylo

No osobiscie "szalenstw PaMar" nie widzialem za to uslyszalem o nich w trakcie czekania na nocny gdzie z Si udalo nam sie spotkac [o dziwo

No no grono geriatrycze radziolo sobie dobrzewojtkowski pisze:Jakieś stare dziady (i baby) siedzą w hallu na błękitnej kanapie.

-
- Loża WSR
Przerazasz mnie Slawkuwojtkowski pisze:Ale... zasatanawiam się

Z tego co wiem nie jestem jeszcze dziadkiem prawda Seize?wojtkowski pisze:Jakieś stare dziady (i baby) siedzą w hallu na błękitnej kanapie.

A Slawek bawil sie tak dobrze na imprezie ze az sie wyrwal na opustoszale Forum

Ale tak powaznie bardzo lubie te relacje na zywo naszego korespondenta specjalnego a to z Zakopca a to z kadrowej wigilii.
www.szkolareklamy.pl/ftopict-1657-wigilijne.html
P.S. No az strach pomyslec co by sie stalo Slawku gdybys grono geriatryczne wpuscil do czworki. Istne LAN party