Jak wrażenia po imprezie???

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 28 lis (pn) 2005, 13:14:29

Wisienka maluje mapy poznawcze! :roll:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 28 lis (pn) 2005, 14:15:27

Kali pisze:oj chłopaki chłopaki ja tam nie wiem ale ostatnio jak się umówiliśmy to ktoś wymiękł 8)
Ciekawa interpretacja tyle za calkiem bledna 8) Jednak tlumacz sobie to jak chcesz, bo niekazdych powodow wszyscy musza byc swiadomi.

visenna-chan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: visenna-chan » 01 gru (czw) 2005, 11:06:05

Hi hi jak mi dobrze... nie bedzie mnie na imprze mikolajkowej :twisted: nei lubie takich flaczkow... jade do domciu pieska poprzytulac :D i bede go tulic i tulic, a piatek spedze w milym towarzystwie na malych prywatnych mikolajkach 8) i bedzie git co sinar-kun? :wink:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 01 gru (czw) 2005, 23:02:58

Private and exclusive :lol: Sie wie Agata-chan :D Powoli staje na nogi bo stosuje sie do zalecen lekarza ;) :D Uppss musze konczyc bo chyba juz pora na zabieg :lol:

mieze
Bywalec
Bywalec

Post autor: mieze » 01 gru (czw) 2005, 23:30:18

A leżysz tak jak lekarz kazał?? :mrgreen:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 02 gru (pt) 2005, 02:46:32

No ba :) Wiesz nie wiem jaki jest Twoj lekarz ale moj bardzo sie angazuje w to co robi. Takze nawet jak nie moze przyjsc z wizyta kontrolna to mi smsy sprawdzajace przysyla :mrgreen:

Tia pozycja faraona... to jest calkiem przyjemna i wygodna... pod warunkiem ze to jest w ciagu dnia i tak do godziny! W nocy efekt jest taki ze moj kregoslup sie leczy ale ja spac nie moge. Byl chyba kiedys taki film o chorym kregoslupie p.t. "Ja sie lecze a ty nie spisz" :D No ale cos za cos. Skoro terapia dziala i moim ledzwiom robi dobrze to da rade wytrzymac :lol: Ale i tak najlepsze sa gorace kapiele ktore mam przepisane na recepte ;) Jak to jeszcze jakims czekoladowym magnezem dopelnie jutro/dzis to bede jak nowy :lol:

PS. Ide spac ;) bo widze ze mi palma odbija z tego niewyspania i jeszcze skoncze jako mumia :mrgreen: Poza tym niezly offtop sie robi :D

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 02 gru (pt) 2005, 08:52:36

Pozycja faraona? Na wznak na plecach z zalozonymi rekoma na piersi jak nieboszczyk :D? Git!

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 02 gru (pt) 2005, 11:23:27

Hmm wiesz Hav... mam wrazenie ze to jest wersja zmodyfikowana ;) Nie z piramidy tylko z sali tronowej albo jakiego łobrazka. Zgadza sie ze na wznak. Ale i tak jest git! :D

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 03 gru (sob) 2005, 12:45:49

Dziś kolejna impra wsr-owa .
Jestem ciekawy jak się będzie bawić młodzież bo ma być beż % a Pan Sławek ma dopilnować aby tak było.
Czy zaskoczą nas swoim szaleństwem na parkiecie ?
Okaże się to dziś w nocy i pewnie będzie można dowiedzieć się o tym na forum.
Pozdrawiam wszystkich , którzy w dniu dzisiejszym będą pląsać po parkiecie w szkole.
Ps. mnie niestety nie będzie więc zostaną mi tylko relację osób drugich i trzecich.

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Czy dobrze się bawią? Chlera wie.

Post autor: s_wojtkowski » 03 gru (sob) 2005, 23:29:45

Ciekawe spotkanie wieczorne. Miłe i kulturalne. Trwa właśnie za ścianą (piszę tego posta w sali numer 4). Zaskakująco mało osób przyszło. Tu zawód. Ale... zasatanawiam się kto zjazdł te wszystkie kanapki :?: Myślę, że pokaz zdjęć i filmów z obu tegorocznych plenerów był bardzo interesujący. A szaleństwa na parkiecie nie zapomną Ci, którzy widzieli PaMar tańczącego na ławce...
Jakieś stare dziady (i baby) siedzą w hallu na błękitnej kanapie. Czy dobrze się bawią? Trudno powiedzieć, bo właśnie zostawiłem ich samych.
Marc. Nikt nie pił alkoholu. Powtarzam: nikt nie pił alkoholu. 8)

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 04 gru (ndz) 2005, 00:25:52

co do kanapek to porozmawiaj z Happy ona zawsze łakoma takich. :mrgreen:
Super , że się tak fajnie bawicie a u mnie jak to rodzinna impra.
Ps.1 właśnie się dowiedziałem ,że moja ciocia mnie nie odwiedza od pół roku bo ją boli staw , a tak po za tym to trzeba oficialnie zapraszać bo inaczej nawet moja rodzina nie przyjdzie.
Paranoja.
Ps.2 niech ktoś przyjdzie i mnie stąd zabierze.
Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 04 gru (ndz) 2005, 02:02:41

Młody dziadzie a kto najwięcej czasu spędził na tej kanapie [błękitnej w hallu głównym?] a potem poszedł sprawdzić wynik meczu bełchatowskiego i wsiąkł na długo? Może to załamka, że Bełchatów wygrał z Zabrzem spowodowało to wsiąknięcie? :roll:
No nic. Wróciałam i udaję się na zasłużony spoczynek... Jakoś tak zimno za oknem... Brrr.... nie ma jak ciepła kołderka! Brrr....

seize
Loża WSR
Loża WSR

Re: Czy dobrze się bawią? Chlera wie.

Post autor: seize » 04 gru (ndz) 2005, 02:11:53

wojtkowski pisze:(piszę tego posta w sali numer 4)
HA! Wiedzialem ze to ulotnienie to byl jakis podstep 8)
Jezeli chodzi o kanapki to kurza twarz zniknely szybciej niz soczki - choc i tak niebywale ze na koniec udalo mi sie wyczaic dwie z salami [jak wzialem jedna i po chwili chcialem wrocic po ta druga to krucafuks juz jej nie bylo :? ]
No osobiscie "szalenstw PaMar" nie widzialem za to uslyszalem o nich w trakcie czekania na nocny gdzie z Si udalo nam sie spotkac [o dziwo ;)]jeszcze grupke WSRowska z ktora wczesniej sie rominelismy udajac sie na rodzinny spacerek z Mamusia [cholera nie udalo nam sie w tej windzie zaklinowac - ja juz bym wtedy dopilnowal co bym sie o Paris martwic nie musial ;) :lol:].
wojtkowski pisze:Jakieś stare dziady (i baby) siedzą w hallu na błękitnej kanapie.
No no grono geriatrycze radziolo sobie dobrze :D I przerobilo tematy w szerokim zakresie od urazowo-chorobowej przez roznego rodzaju weatki milosnea skonczylo wrecz na "przennym rodzeniu";)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 04 gru (ndz) 2005, 02:14:14

PS: staralem sie szybko odpisac cos od siebie i prosz nie dosc ze w zwiazku z tym zrobilem mnostwo literowek to jerszcze i tak Happcia mnie wyprzedzila :?

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 04 gru (ndz) 2005, 02:33:54

wojtkowski pisze:Ale... zasatanawiam się
Przerazasz mnie Slawku ;)
wojtkowski pisze:Jakieś stare dziady (i baby) siedzą w hallu na błękitnej kanapie.
Z tego co wiem nie jestem jeszcze dziadkiem prawda Seize? :D

A Slawek bawil sie tak dobrze na imprezie ze az sie wyrwal na opustoszale Forum ;)

Ale tak powaznie bardzo lubie te relacje na zywo naszego korespondenta specjalnego a to z Zakopca a to z kadrowej wigilii.

www.szkolareklamy.pl/ftopict-1657-wigilijne.html

P.S. No az strach pomyslec co by sie stalo Slawku gdybys grono geriatryczne wpuscil do czworki. Istne LAN party :D Moznaby sobie wreszcie uczciwie troche postow nabic :lol:

ODPOWIEDZ