Mnie ciagle to sie zmienia. Zalezy tez czy jestem w domu pracy czy w terenie. Kiedys namietnie sluchalem Trojki, teraz od przyjscia Laskowskiego to sie zmienilo chociaz wrocil Teatrzyk zielone oko. Lubie sluchac Biski bo nadal lubie sie edukowac, dowiadywac nowych rzeczy, czy posluchac ksiazki. Ale najczesciej slucham ostatnio Zetki, PINa i Eski. Zetka no coz nigdy nie myslalem ze bede gral jak mi Jagielski zagra
No ale coz chyba troche filistrzeje i gust zaczyna mi sie pokrywac z muzycznym Zetki. Poza tym zawsze sie tak zdarzalo ze jak nawet mialem najgorsze radyjko to jedyna stacja ktora mozna bylo na nim zlapac byla Zetka.
Bardzo mi sie podoba to co gra PiN. Acid jazz, samba czasem nawet jakis ambiencik. Lubie takie klimaty. Czasem nawet czuje sie jak w jakims jazz klubie. Pin gra muzyka ktora nie przeszkadza. Ani w domu ani w pracy. Mozna przy tym pogadac popracowac. Zreszta sam program (gielda, gospodarka, ekonomia) dla mnie jako syna i wnuka ekonomistow jest calkiem ciekawy.
Eske odkrylem niedawno i dosc szybko zastapila mi plyty muzyczne. No przynajmniej tak bylo gdzies rok temu. Moglem sluchac ich programu zamiast CD kiedy lecialy RHCP, Pink i inni. Teraz to powoli wraca do normy. Z rana poslucham czasem Pawelca, ale juz mnie troche nudzi. Nigdy nie cierpialem w radiu ludzi ktorzy tryskali humorem kiedy ja rano bylem jak z krzyza zdjety. Juz wole posluchac niemieckiego techno z radia z kablowki.
Rozpisalem sie jak zwykle. No moi drodzy to jakich stacji Wy sluchacie i dlaczego albo dla kogo