Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
-
- Ekspert
...zaraz zaraz...jak dla mnie tez "nie" ale czasami lepiej tak niz sie meczyc...nie to zebym jaseize pisze:Nie wiem. Roznie ludzie to definiuja. Zatem to wszystko zalezy tylko od wlasnych definicji.
Dlatego zadalem pytanie czy to wtedy jest milosc - bo jak dla mnie: nie. Ale to tylko moje zdanie.

Ps.fajny podpis Seize hahaha
-
- WSR Guru
wiesz co ... tak to czytam i mam wrażenie że Ty to uznajesz tylko taką wilelką bezgraniczną i ... utopijną miłość...seize pisze:Nie wiem. Roznie ludzie to definiuja. Zatem to wszystko zalezy tylko od wlasnych definicji.
Dlatego zadalem pytanie czy to wtedy jest milosc - bo jak dla mnie: nie. Ale to tylko moje zdanie.
-
- Ekspert
...no to fantastycznie...zloty chlopak przecie...tylko pewnie przez to duuuzo problemow magosienka2005 pisze:wiesz co ... tak to czytam i mam wrażenie że Ty to uznajesz tylko taką wilelką bezgraniczną i ... utopijną miłość...seize pisze:Nie wiem. Roznie ludzie to definiuja. Zatem to wszystko zalezy tylko od wlasnych definicji.

-
- Loża WSR
Happy: jezeli ja "aż do podduszenia" to smiem w takim razie stwierdzic ze ty : "tylko łatwą, przyjemną a co najwazniejsze wygodną" ...
Gosienka : jakby jej nie definiowac i jakiego by patosu nie używać, jednego jestem pewien "utopią" nazwać jej nie można - trudną obecnie w realizacji .. hmm to możliwe - ale trudna nie oznacza niemozliwa.
Dalena : złoty nie złoty; zależy jak spojrzeć ...
Happy dająca przykład ... hmm ... bez komentarza.
/ btw: dzięki za miła odpowiedź
Gosienka : jakby jej nie definiowac i jakiego by patosu nie używać, jednego jestem pewien "utopią" nazwać jej nie można - trudną obecnie w realizacji .. hmm to możliwe - ale trudna nie oznacza niemozliwa.
Dalena : złoty nie złoty; zależy jak spojrzeć ...

/ btw: dzięki za miła odpowiedź

-
- Loża WSR
Happy zostawiajac tamten temat a w kwestii tego drugiego to ... hmm .. podobno wcześniej wspominalas cos o takim wyczuciu do podpisywania zdjeć w gazetach ... to tu chyba wczuwajac sie w to co twierdzisz powinieniem odwoływać sie nie do tego ze dopiero zauazylas tylko wciągnąć z tego tematu np.:
To chyba by ci pasowalo

seize Sro Kwi 05, 2006 8:58 pm pisze:Daleńcia Ty nie boj nie boj ja jestem i obserwuje, przygladam sie i czekam ...
To chyba by ci pasowalo