Nie afiszowalbym sie z tym zbytnio bo niektore nasze wspolne znajome moglby Cie zlinczowac HavHavoc pisze:dostalem darmowe podwojne zaproszenie na pokaz dla vipow to bym z checia oddal a tak poszlo do kosza

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
No ale sądze ze warto było w pierwszym poście tutaj zaznaczyć "o co biega dokładnie" bo tak to właśnie ankieta może być troche przekłamana w wynikach. Nie wszystkich da się zmusić bowiem by przeczytali tamte wywodyKinfolk pisze:Seize -> miałeś bardzo dobry pomysł -> niniejszym tworzę taki temat i zapraszam do dyskusji...
No tak, ale to nieładnie stawiać siebie jako opcję w ankiecie...seize pisze:Ja szczerze przyznam że brakuje mi nieco w ankiecie opcji "coś na styku tych dwóch opcji skrajnych"
Spoko: "Ja prosty człowiek, wierzę w słowa..."seize pisze:Jak juz Panie przejda "testy Tarota" to ja sie zgłosze z ciekawosci![]()
O ile Ty nie mówisz tu jakimś szyferm czy cos bo wtedy zdecydowanie : nie![]()
ja tam nic nie sugeruję ale Kiti też jest blondiKinfolk pisze:Spoko: "Ja prosty człowiek, wierzę w słowa..."seize pisze:Jak juz Panie przejda "testy Tarota" to ja sie zgłosze z ciekawosci![]()
O ile Ty nie mówisz tu jakimś szyferm czy cos bo wtedy zdecydowanie : nie![]()
A oto co dziś mi wyszło:
Przeszłość:
niespełniona miłość / Awantura, tłumienie uczuć/ bogaty, stabilny
Teraźniejszość:
Spełnienie / błędna ocena sytuacji, zagubienie/ przesilenie choroby, nadzieja.
Przyszłość:
Blondynka/ wewnętrzna równowaga, dyplomacja/ apatia
co do przyszłości wnioskuję: Spotkanie z Happy w celu badania mojej skromnej osoby, podczas którego to wyjdzie na jaw moja wewnętrzna równowaga... Co spowoduje zwątpienie Happy w jej instrumenty badawcze i pogrążenie się w apatii...