CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

Alez nie goraczkuj sie tak kochana
Predzej to chyba u Ciebie hormony kipia
Nie pisalem wcale ze za wczesnie. Nie chce po prostu zeby ktos mi blednie wypominal ze mialem przyjsc a nie bylem. Nie jestem teraz w stanie ocenic czy bede mogl wpasc. A mam wrazenie ze Ty caly czas mi wmawiasz ze bede. Poprzestanmy wiec na tym ze jak przyjde to bede, oki 
-
sinar
- Loża WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Oglądam właśnie polską wersję amerykańskiego programu "Zamieńmy się żonami" i oprócz tego, że jest o wiele mniej dynamiczna to w dodatku to jest jakieś chore! Zamieniły się takie dwie rodziny gdzie właśnie za chwilę jedno dziecko będzie obchodzić swoje pierwsze urodziny! 8O
Uważam to za totalne przegięcie! Bo pierwsze urodziny sa bardzo ważne a poza tym dla dziecka wiek do 3 lat jest wiekiem krytycznym w rozwoju i to jest straszne i nieodpowiedzialne, że nagle "dano" mu inną mamę!
Ludzie leczcie się!

Ludzie leczcie się!
-
seize
- Loża WSR

Przyznam że tej "naszej" wersji tego nawet nie oglądałem i nie pamiętałem o niej; po tym jak zapoznałem się jakie są różnice względem oryginału jeżeli chodzi o czas itd. Tą zagraniczną wersję miałem okazje ze dwukrotnie* obejrzeć i śmiem twierdzić, że nawet mi się podobało.
*raz jak pedantyczną kobietę posłali do domu gdzie panował swoisty bajzel; drugi raz jak wzieli jednego partnera homoseksualnego przenieśli do domu w którym panowały rygorystyczne zasady m.in. religijne. W tym drugim skoro już tak o dzieciach wspomniałaś przyznam, że dość wzruszającym momentem było jak ów homo wziął i dokonał oficjalnego spalenia przy dzieciach (które patrzyły na to z pewnymi łzami radości w oczach) jakiejś drewnianej dechy którą były notorycznie za coś bite przez ojca. I przyznam, że - mimo iż jestem zdecydowanym przeciwnikiem wychowywania dziec przez pary homoseksualne - to w chwili gdy ojciec skwitował to stwierdzeniem "będzie nowa" sam już nie wiedziałem z kim jest bardziej coś nie w porządku...

*raz jak pedantyczną kobietę posłali do domu gdzie panował swoisty bajzel; drugi raz jak wzieli jednego partnera homoseksualnego przenieśli do domu w którym panowały rygorystyczne zasady m.in. religijne. W tym drugim skoro już tak o dzieciach wspomniałaś przyznam, że dość wzruszającym momentem było jak ów homo wziął i dokonał oficjalnego spalenia przy dzieciach (które patrzyły na to z pewnymi łzami radości w oczach) jakiejś drewnianej dechy którą były notorycznie za coś bite przez ojca. I przyznam, że - mimo iż jestem zdecydowanym przeciwnikiem wychowywania dziec przez pary homoseksualne - to w chwili gdy ojciec skwitował to stwierdzeniem "będzie nowa" sam już nie wiedziałem z kim jest bardziej coś nie w porządku...
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

Łoczywiscie bo wtedy bylem lysy a teraz mam dredy (albo odwrotnie)zielonyszerszen pisze:przy świadectwie .Happy pisze:No to gdzie Sinarku ta foteczka?![]()
otwórz segregator i sobie spojrzyj na kolegę , chociaż to zdjęcie troszkę nie aktualne pewnie
Hapciu przysle fotki poczta... pantoflowa
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
seize
- Loża WSR

Happy, mam do ciebie pytanie natury formalnej.
Chciałbym od czasu do czasu wrzucić coś w twój temat 'Czy wiecie, że...', jednak w ostatnich godzinach pojawiły mi się różne rozterki z tym związane. Czy mógłbym cię zatem prosić byś przedstawiła mi - jako założycielka - jakie dokładnie kryteria obowiązują w ów temacie i co jest dopuszczalne jako treść tam adekwatna.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i odniesienie się do niej poprzez publiczne nakreślenie kryteriów treści, tak by ta wiedza mogła też przydać się innym przy autoodrzucaniu treści niewłaściwych.

Chciałbym od czasu do czasu wrzucić coś w twój temat 'Czy wiecie, że...', jednak w ostatnich godzinach pojawiły mi się różne rozterki z tym związane. Czy mógłbym cię zatem prosić byś przedstawiła mi - jako założycielka - jakie dokładnie kryteria obowiązują w ów temacie i co jest dopuszczalne jako treść tam adekwatna.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i odniesienie się do niej poprzez publiczne nakreślenie kryteriów treści, tak by ta wiedza mogła też przydać się innym przy autoodrzucaniu treści niewłaściwych.