CZAD

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 13 cze (śr) 2007, 20:59:20

Alez nie goraczkuj sie tak kochana :) Predzej to chyba u Ciebie hormony kipia ;) :lol: Nie pisalem wcale ze za wczesnie. Nie chce po prostu zeby ktos mi blednie wypominal ze mialem przyjsc a nie bylem. Nie jestem teraz w stanie ocenic czy bede mogl wpasc. A mam wrazenie ze Ty caly czas mi wmawiasz ze bede. Poprzestanmy wiec na tym ze jak przyjde to bede, oki :)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 13 cze (śr) 2007, 21:03:37

Nie kochany! :P Tak dobrze to nie ma! Bo to od razu oznacza, że Ciebie nie będzie... Już ja znam te Twoje sztuczki! :lol: A ja już nie za bardzo pamiętam jak Ty wyglądasz... :roll:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 13 cze (śr) 2007, 21:45:50

Happy pisze:A ja już nie za bardzo pamiętam jak Ty wyglądasz... :roll:
Nie martw sie Dominique. Na mnie zawsze mozesz liczyc! Jak mnie nie pamietasz to Ci wysle fote (np do dyplomu ;) ) Bedziesz mogla popatrzec przypomniec sobie i potrenowac pamiec ;) :lol:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 14 cze (czw) 2007, 08:01:05

No to gdzie Sinarku ta foteczka? :roll: :P

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 14 cze (czw) 2007, 09:51:51

Happy pisze:No to gdzie Sinarku ta foteczka? :roll: :P
przy świadectwie .
otwórz segregator i sobie spojrzyj na kolegę , chociaż to zdjęcie troszkę nie aktualne pewnie :twisted:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 14 cze (czw) 2007, 22:44:24

Oglądam właśnie polską wersję amerykańskiego programu "Zamieńmy się żonami" i oprócz tego, że jest o wiele mniej dynamiczna to w dodatku to jest jakieś chore! Zamieniły się takie dwie rodziny gdzie właśnie za chwilę jedno dziecko będzie obchodzić swoje pierwsze urodziny! 8O :idea: Uważam to za totalne przegięcie! Bo pierwsze urodziny sa bardzo ważne a poza tym dla dziecka wiek do 3 lat jest wiekiem krytycznym w rozwoju i to jest straszne i nieodpowiedzialne, że nagle "dano" mu inną mamę!
Ludzie leczcie się! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :idea:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 14 cze (czw) 2007, 23:50:26

Przyznam że tej "naszej" wersji tego nawet nie oglądałem i nie pamiętałem o niej; po tym jak zapoznałem się jakie są różnice względem oryginału jeżeli chodzi o czas itd. Tą zagraniczną wersję miałem okazje ze dwukrotnie* obejrzeć i śmiem twierdzić, że nawet mi się podobało.

*raz jak pedantyczną kobietę posłali do domu gdzie panował swoisty bajzel; drugi raz jak wzieli jednego partnera homoseksualnego przenieśli do domu w którym panowały rygorystyczne zasady m.in. religijne. W tym drugim skoro już tak o dzieciach wspomniałaś przyznam, że dość wzruszającym momentem było jak ów homo wziął i dokonał oficjalnego spalenia przy dzieciach (które patrzyły na to z pewnymi łzami radości w oczach) jakiejś drewnianej dechy którą były notorycznie za coś bite przez ojca. I przyznam, że - mimo iż jestem zdecydowanym przeciwnikiem wychowywania dziec przez pary homoseksualne - to w chwili gdy ojciec skwitował to stwierdzeniem "będzie nowa" sam już nie wiedziałem z kim jest bardziej coś nie w porządku...
:?

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 cze (pt) 2007, 13:23:08

Czy ktoś może wie gdzie się podział mój topik "Organizacja roku szkolnego"????? :?: :?: :?: :?: :idea: :idea:

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 15 cze (pt) 2007, 13:47:16

Happy pisze:Czy ktoś może wie gdzie się podział mój topik "Organizacja roku szkolnego"????? :?: :?: :?: :?: :idea: :idea:
bylo ale sie zmyło :D
był i znik :P

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 15 cze (pt) 2007, 15:34:46

Happy pisze:Czy ktoś może wie gdzie się podział mój topik "Organizacja roku szkolnego"????? :?: :?: :?: :?: :idea: :idea:
spytaj Wielkie Oko ono pewnie wie gdzie jest Twój zaginiony topik :mrgreen:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 15 cze (pt) 2007, 16:55:27

zielonyszerszen pisze:
Happy pisze:No to gdzie Sinarku ta foteczka? :roll: :P
przy świadectwie .
otwórz segregator i sobie spojrzyj na kolegę , chociaż to zdjęcie troszkę nie aktualne pewnie :twisted:
Łoczywiscie bo wtedy bylem lysy a teraz mam dredy (albo odwrotnie) ;) :lol:

Hapciu przysle fotki poczta... pantoflowa :D Ale tak na marginesie z tego co slyszalem nie tylko ja dlugo odbieram swoje papierki. Np moja towarzyszka z jednej WSRowej lawy tak dlugo nie odbierala dyplomu ze az ja Pani Ania ostatnio scigala ;) No a jakby nie bylo zdala egzamin duzo wczesniej. Nie mowiac juz o tym ze ostatnio odwiedzala szkole tak jakby ciut czesciej ode mnie :) Fakt nie bylo problemu ze zdjeciami Izy... ale to tylko dlatego ze juz po pierwszym roku jej fotka z indeksu wsiakla i dziewczyna musiala przynosic nowe. Hehe najwyrazniej komus w szkole wpadla w oko :D

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 15 cze (pt) 2007, 17:16:50

sinar pisze: Ale tak na marginesie z tego co słyszałem nie tylko ja długo odbieram swoje papierki.
oj Sinar masz rację mamy tutaj papierki i dyplomy nie odebrane nawet z przed 10 lat.
ale widocznie nikomu nie są potrzebne :mrgreen:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 15 cze (pt) 2007, 19:44:46

Happy pisze:OoooO Rozmiarek! To Ty jeszcze ten tego ten żyjesz? 8O Wróóciłeeeś z podróży w końcu! Witaj w domu! :lol:
No to co.. to może już sobie jednak lepiej pójdę ?
Będzie prościej, milej, ciszej i wygodniej :mrgreen:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 cze (pt) 2007, 21:53:44

Czy mi się zdaje czy Panasewicz właśnie w Opolu straszliwie fałszuje i się drze? I śpiewa tak jakoś bez rockowego zacięcia? :idea: Może już czas się zająć pielęgnowaniem ogródka? :roll:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 18 cze (pn) 2007, 13:58:25

Happy, mam do ciebie pytanie natury formalnej.

Chciałbym od czasu do czasu wrzucić coś w twój temat 'Czy wiecie, że...', jednak w ostatnich godzinach pojawiły mi się różne rozterki z tym związane. Czy mógłbym cię zatem prosić byś przedstawiła mi - jako założycielka - jakie dokładnie kryteria obowiązują w ów temacie i co jest dopuszczalne jako treść tam adekwatna.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i odniesienie się do niej poprzez publiczne nakreślenie kryteriów treści, tak by ta wiedza mogła też przydać się innym przy autoodrzucaniu treści niewłaściwych.

:mrgreen:

ODPOWIEDZ