strasznie mi głupio, że się tak ułożyło i miło, co wybaczone. pomysły są superowe. ale kwoty powalające
Miss/Mister WSR grup zaocznych
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
po_prostu_Adam
- Zaczyna działać

-
po_prostu_Adam
- Zaczyna działać

SZALEŃSTWO !!
Rozmawiałem dziś ze Sławkiem Wojtkowskim (i częściowo z Arturem Waczko). Według ustaleń padło, że impreza będzie zorganizowana 10 lub 17 maja. Biorąc pod uwagę, że zjazd zaoczni mają 10 maja, wtedy najprawdopodobniej impreza się odbędzie !
CIESZYCIE SIĘ???? Bo ja tak
Co do miejsca - jak pisałem w poprzednim poście, ciężko znaleźć lokal w centrum. Sławek Wojtkowski będzie rozmawiał nt. wynajęcia tego klubu, w którym bawiliśmy się poprzednio. Większość zna lokalizację. Gdyby coś się zmieniło w tym temacie - info się pojawi, więc śledźcie wątek
O imprezie... Nadal nie dostałem zdjęć i opisów kandydatów, musimy się obyć bez tego
Przedstawicie się sami
Za karę 
Będą konkurencje. O czym oczywiście kandydacie wiedzieli wcześniej
Konkurencje będą wdzięczne, więc nie ma się czego obawiać
Kandydaci na wszelki wypadek niech przygotują jakiś "talent" do zaprezentowania.
Temat przewodni wyborów podam wkrótce. Nie jest to do niczego obligujące. Choć fajnie by było, gdyby ktoś przyszedł w takim stroju
Poza wyborami Osobowości WSR grup zaocznych będzie impreza taka, jak ostatnim razem. Tematu przewodniego nie znam - ustalę ze Sławkiem Wojtkowskim, czy będzie jakiś, czy będzie panowała zupełna dowolność w doborze muzyki.
A dla przypomnienia zgłoszeni kandydaci. Można jeszcze się wycofać do przyszłego tygodnia. Po tym terminie uznamy, że wszyscy się zgadzają na wzięcie udziału. Prosimy jednak, by nie wycofywać się bez powodu. Chodzi przecież o zabawę, dobrą zabawę, a bez Waszego udziału to się po prostu nie uda. My robimy wszystko, by było jak najfajniej, ale potrzeba też Was
W każdym razie nie będziemy nikogo ośmieszać, ani też obrażać. Więc spokojnie można wziąć udział w konkursie!
A oto lista
:
Dames:
Dominika B. SGz1
Monika W. SRz1
Ada SRz2
Katarzyna H. SRz1
Magda Ż. SRz1
Natalia TVz1
Monika R.
Marta S.
Messieurs:
Wojtek J. SGz2
Sebastian (fotograf) SRz2
Paweł B. SGz1
Mariusz SGz1
Przemek SRz2
Tomek B. SRz2
Robert (Zezul) TVz1
Arek (Ananas) Foto z1
Mateusz (Mateusz) Foto z1
Kamil (Kamil) SRz2
Zbyszek Z. TVz1
Wykładowcy:
Michał B.
Paweł B.
Pesca
Monika P.
Marek S.
Tomasz S.
Sławek W.
Artur W.
Magda R.
Adam Z.
Iza L.
Głosowanie odbywało się będzie na miejscu, długopis postaramy się dostarczyć
To na dziś tyle
Do przeczytania w kolejnym wpisie
Pozdro wielkie!
Rozmawiałem dziś ze Sławkiem Wojtkowskim (i częściowo z Arturem Waczko). Według ustaleń padło, że impreza będzie zorganizowana 10 lub 17 maja. Biorąc pod uwagę, że zjazd zaoczni mają 10 maja, wtedy najprawdopodobniej impreza się odbędzie !
CIESZYCIE SIĘ???? Bo ja tak
Co do miejsca - jak pisałem w poprzednim poście, ciężko znaleźć lokal w centrum. Sławek Wojtkowski będzie rozmawiał nt. wynajęcia tego klubu, w którym bawiliśmy się poprzednio. Większość zna lokalizację. Gdyby coś się zmieniło w tym temacie - info się pojawi, więc śledźcie wątek
O imprezie... Nadal nie dostałem zdjęć i opisów kandydatów, musimy się obyć bez tego
Będą konkurencje. O czym oczywiście kandydacie wiedzieli wcześniej
Kandydaci na wszelki wypadek niech przygotują jakiś "talent" do zaprezentowania.
Temat przewodni wyborów podam wkrótce. Nie jest to do niczego obligujące. Choć fajnie by było, gdyby ktoś przyszedł w takim stroju
Poza wyborami Osobowości WSR grup zaocznych będzie impreza taka, jak ostatnim razem. Tematu przewodniego nie znam - ustalę ze Sławkiem Wojtkowskim, czy będzie jakiś, czy będzie panowała zupełna dowolność w doborze muzyki.
A dla przypomnienia zgłoszeni kandydaci. Można jeszcze się wycofać do przyszłego tygodnia. Po tym terminie uznamy, że wszyscy się zgadzają na wzięcie udziału. Prosimy jednak, by nie wycofywać się bez powodu. Chodzi przecież o zabawę, dobrą zabawę, a bez Waszego udziału to się po prostu nie uda. My robimy wszystko, by było jak najfajniej, ale potrzeba też Was
A oto lista
Dames:
Dominika B. SGz1
Monika W. SRz1
Ada SRz2
Katarzyna H. SRz1
Magda Ż. SRz1
Natalia TVz1
Monika R.
Marta S.
Messieurs:
Wojtek J. SGz2
Sebastian (fotograf) SRz2
Paweł B. SGz1
Mariusz SGz1
Przemek SRz2
Tomek B. SRz2
Robert (Zezul) TVz1
Arek (Ananas) Foto z1
Mateusz (Mateusz) Foto z1
Kamil (Kamil) SRz2
Zbyszek Z. TVz1
Wykładowcy:
Michał B.
Paweł B.
Pesca
Monika P.
Marek S.
Tomasz S.
Sławek W.
Artur W.
Magda R.
Adam Z.
Iza L.
Głosowanie odbywało się będzie na miejscu, długopis postaramy się dostarczyć
To na dziś tyle
Do przeczytania w kolejnym wpisie
Pozdro wielkie!
-
pesca
- Ekspert

Ło Matko! zupełnie zapmniałam, że mnie nominowanopo_prostu_Adam pisze:a dla przypomnienia zgłoszeni kandydaci. Można jeszcze się wycofać do przyszłego tygodnia. Po tym terminie uznamy, że wszyscy się zgadzają na wzięcie udziału.
bardzo ładnie proszę o wykreślenie mojej kandydatury, ponieważ:
najprawdopodobniej (choć z wielkim bólem) nie będzie mnie na impressce
mam inną kandydaturę na moje zastępstwo
(oczywiście reprezentującą sekretariat 
Z Poważaniem
pesca
Ostatnio zmieniony 14 kwie (pn) 2008, 14:04:56 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
po_prostu_Adam
- Zaczyna działać

no nie wiem 
akurat przedstawiciele kadry są dość mocno obecni w naszym szkolnym życiu, więc większość ich zna. nie ma zatem potrzeby, by sie na imprezie stawiali osobiście
poza tym wykładowców nie ma tabunów i ciężko ich zmieszać z tłumem
naradzę się z pozostałą częścią organizatorów i zapadnie decyzja. jak się przychylą, to z cięęęęężkim sercem wykreślę
ale szkoda 
akurat przedstawiciele kadry są dość mocno obecni w naszym szkolnym życiu, więc większość ich zna. nie ma zatem potrzeby, by sie na imprezie stawiali osobiście
naradzę się z pozostałą częścią organizatorów i zapadnie decyzja. jak się przychylą, to z cięęęęężkim sercem wykreślę
-
po_prostu_Adam
- Zaczyna działać

-
po_prostu_Adam
- Zaczyna działać

UWAGA !!
Kochani!
Organizatorzy postanowili wyjść na przeciw oczekiwaniom i sprostać, przynajmniej w części, składanym obietnicom skąpych strojów.
Impreza odbędzie się pod hasłem
FIESTA LATINA
Prosimy zatem o przybycie w ubrankach dostosowanych do muzycznych klimatów meksykańskich, hiszpańskich, włoskich i południowoamerykańskich
mmmmmmmmmm będzie gorrrrrrrrrąco
Organizatorzy postanowili wyjść na przeciw oczekiwaniom i sprostać, przynajmniej w części, składanym obietnicom skąpych strojów.
Impreza odbędzie się pod hasłem
FIESTA LATINA
Prosimy zatem o przybycie w ubrankach dostosowanych do muzycznych klimatów meksykańskich, hiszpańskich, włoskich i południowoamerykańskich
mmmmmmmmmm będzie gorrrrrrrrrąco
-
megejra
- Zadomowił(a) się

8O
powiedz, że żartujesz z tym Latino
i nie dobijaj pisząc, że te rytmy będą górować:!:
co gorsza wybrzmiewać będą całą noc 8O
dobra, niech poleci kilka cHwYTÓW (wtedy jest to do strawienie i można z humorem podejść do tego), ale bez przesady to nie muzyka na całą noc - trzeba trochę się znać i lubić te rytmy by przetrwać z tym do rana
nie może być tematem przewodnim reggae czy rock, punk (PL- głównie)!?!
bo już widzę te wywijasy
...i kolejki przy barze

powiedz, że żartujesz z tym Latino
i nie dobijaj pisząc, że te rytmy będą górować:!:
co gorsza wybrzmiewać będą całą noc 8O
dobra, niech poleci kilka cHwYTÓW (wtedy jest to do strawienie i można z humorem podejść do tego), ale bez przesady to nie muzyka na całą noc - trzeba trochę się znać i lubić te rytmy by przetrwać z tym do rana
nie może być tematem przewodnim reggae czy rock, punk (PL- głównie)!?!
bo już widzę te wywijasy
...i kolejki przy barze
-
po_prostu_Adam
- Zaczyna działać

jak głosi porzekadło "jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził"
nikt nie wymaga profesjonalnego tańca typu samba czy rumba
nikt też takowych zdolności oceniał nie będzie
zatem "się znanie" nie jest niezbędne
większość ludzi kojarzy takie kawałki. trochę śmieszne, trochę szalone, w sam raz na gorącą majową noc. a jak będzie zimna - pomoże się rozgrzać 
odnośnie propozycji... muzyki punk (tym bardziej polskiej) w ogóle nie kojarzę
rock zawsze się przemyca. a reggae można podciągnąć pod latino
inną rzeczą jest, że latino ma być motywem przewodnim, a nie wyłącznym. na poprzedniej imprezie przemyciło się trochę kawałków nie związanych z tematem.
oczywiście można zrobić sondę, kto jakie rytmy woli i demokratyczną decyzją organizatorów wprowadzić motyw przewodni latino
kolejki przy barze natomiast są niezależnie od rodzaju muzyki. po to właśnie między innymi udajemy się do lokalu
i taki też jest warunek wynajęcia lokalu - konsumpcja na określonym poziomie kwotowym. lokal chce mieć zysk z zamkniętej imprezy, a nie stratę. chyba nie chcemy się pozbawiać możliwości organizowania kolejnych imprez...
odnośnie propozycji... muzyki punk (tym bardziej polskiej) w ogóle nie kojarzę
oczywiście można zrobić sondę, kto jakie rytmy woli i demokratyczną decyzją organizatorów wprowadzić motyw przewodni latino
kolejki przy barze natomiast są niezależnie od rodzaju muzyki. po to właśnie między innymi udajemy się do lokalu
-
megejra
- Zadomowił(a) się

...szalone...
khy! khymm...
a o zyski to lokale nie muszą się martwić, zwłaszcza na takich imprezach
khy! khymm...
8Opo_prostu_Adam pisze:reggae można podciągnąć pod latino
motywem przewodnim niech sobie będzie z przemycanymi kawałkami latinopo_prostu_Adam pisze:inną rzeczą jest, że latino ma być motywem przewodnim, a nie wyłącznym. na poprzedniej imprezie przemyciło się trochę kawałków nie związanych z tematem.
proszę bardzo...po_prostu_Adam pisze:oczywiście można zrobić sondę, kto jakie rytmy woli
tu akurat chodziło mi o to, że będą jeszcze dłuższe... i jeszcze coś, ale to akurat sobie darujępo_prostu_Adam pisze:kolejki przy barze natomiast są niezależnie od rodzaju muzyki. po to właśnie między innymi udajemy się do lokalui taki też jest warunek wynajęcia lokalu - konsumpcja na określonym poziomie kwotowym. lokal chce mieć zysk z zamkniętej imprezy, a nie stratę. chyba nie chcemy się pozbawiać możliwości organizowania kolejnych imprez...
a o zyski to lokale nie muszą się martwić, zwłaszcza na takich imprezach
-
po_prostu_Adam
- Zaczyna działać

-
Happy
- Wyrocznia WSR

No to co w końcu z tymi sławetnymi wyborami Miski i Miśka? Jak będzie wyglądała sama procedura wyboru? Też będzie jakieś głosowanie? Bo ja już zapomniałam o tym o co tam chodziło tyle lat świetlnych upłynęło, że obraz tego co ma się tam dziać już mi się niejako rozmył... To Adamie oświeć mnie i przypomnij mi proszę...
I kiedy te wybory? Kiedy?